Gastenboek

Wilt u ook een leuke review schrijven? Dat zou heel erg fijn zijn!
Stuur hier een email met uw review! Bedankt!

Bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Onvergetelijke verjaardag voor onze zoon gehad met het bezoek van clown Onkie. De kinderen zijn niets te kort gekomen. Clown Onkie heeft een geweldige Goochelshow weggeven en daarna de kinderen voorzien van popcorn en suikerspin. Ook de grabbelton, ballonnen en de kindertattoos vielen in de smaak. Tot slot mochten de kinderen nog met clown Onkie op de foto. Bedankt voor deze onvergetelijke dag!

Jeroen Hanter

Onwijs genoten, wat een show!

Februari 2024

Kinderfeestje gehad voor de hele klas, hierover zal nog lang nagepraat worden! Echt super blij met de interactieve show, gemiddelde leeftijd was 5 best lastig publiek om flink je aandacht erbij te houden. Maar een fijne afwisseling en leuke grapjes hielden de groep goed bij elkaar. Ook de lekkernijen, schminken en tattoos vielen in de smaak. Clown Onkie en PietZa, hopelijk tot weerziens!

Channou Janssen

Wat was dit een geweldige ervaring!

Januari 2024

Mijn dochter van 10 en haar klasgenoten hebben super genoten van deze dag! Een dag waar ze nog lang over zullen praten, dankzij dit super team! Bedankt voor deze prachtige dag, ook wij volwassen hebben genoten.❣️

Glenda Cruden

Onkie, wat hebben we van je genoten

Het Sinterklaas optreden voor ruim 30 kinderen was geweldig! De interactie met de kinderen (hoe klein ze ook zijn) en de aandacht die je gewoon een uur lang vast kan houden (wat op zich al heel knap is), de gezichtjes als je ze leert om balonnen te vouwen… onbetaalbaar daarna mee naar buiten voor de ontvangst van de Sint….. je schudde het zo uit je clownsmouw, super.Dank je wel.

Lia van der Wal

Het Sinterklaasteam van EBS Openbaar Vervoer Waterland

Wow! Wat hebben de kinderen gelachen...

Wow!.....en wat kan deze man multitasken!! Met een slordige 50 kinderen tijdens de voorstelling en ook daarna de workshops, bij geen enkel kind raakte hij de aandacht kwijt. Dan ben je echt goed! Dank jullie wel voor deze heerlijke middag namens alle kids en vrijwilligers van KIDSmiddagen Apeldoorn.

Fenna Engeltjes

 

Alleen maar blije gezichtjes

Gisteren een verjaardagsfeestje van mijn zoontje gehad met in totaal 11 kindjes in de woonkamer. De kinderen en wij als ouders hebben heel erg genoten van zijn optreden! Bij binnenkomst begint direct al de show en tijdens de gehele act heeft hij constant interactie met de kindjes. Wij hebben flink wat afgelachen en wij zagen alleen maar blije gezichtjes. Clown Onkie bedankt voor je geweldige optreden. Je was een aanwinst op het kinderfeestje en zeker voor herhaling vatbaar!

Sabrina Jdx